Sayfalar

4 Haziran 2010 Cuma

Youtube gitti, Google Geldi.. Sıradaki?

Gayet saf duygularla, bir o kadar da samimice, 5 Eylül Cumartesi bu yazıyı yazmıştım... "Eyy Google sen yokken biz ne yapıyorduk acaba?" (http://seydagungor.blogspot.com/2009/09/ey-google-sen-yokken-biz-ne-yapyorduk.html )

4 Haziran Cuma... Bugün ne oldu? Youtube' tan sonra Google' la da artık sınırlı erişimle bağlanıyordu "benim yanlız ve güzel ülkem(!) " Nedeniyse, “Zararlı içerik” olarak algılanan, tüm dünyanın ulaşabildiği ama bizim ulaşımımızın engellendiği içerikler yüzünden. Üstelik “Bu içerikler neler?” sorusuna doğru düzgün cevap bile bulamazken! İşin asıl ironik tarafı ise, cevabı ararken bile aklımıza gelen ilk yerin yine Google olması…

Son zamanlarda olduğu gibi ne olduğunu anlayamadan olan oldu. Gündem yine ustalıkla değişti! Son zamanlarda sıkça karşılaştığımız üzere; neyin neden olduğunu bilmediğimiz bir gündemle, savaşmak zorunda kaldık! Yasaklarla dopdolu, kendi kocaman(!) dünyamızda debelenmeye devam ediyoruz… Alışmaya alıştırılmış bir millet olarak buna da "eyvallah" der geçeriz… "Bunlar bizi yıkamaz" ne de olsa...!?! Değil mi?

Hayretler içerisinde, bir o kadar gergin ama sakince bekliyorum yeni gündemimizi… Gelsin sıradaki!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder