Sayfalar

6 Ocak 2010 Çarşamba

BİR DÖNÜSÜM HİKAYESİ: REIKI

İçimde bir volkan varmış. Haberim yokmuş.
Patladı, patlayacak. Bildiğin saatli bomba. Zamanını kendi belirleyecek. Tıpkı doğum gibi, tıpkı ölüm gibi. Başlaması da habersizce oldu zaten. Apansız, hesapsız...
Bir öğleden sonra bir güzellik salonuna gittim arkadaşımla. İşten ayrılmışım, kafamda tonla acabalar, nedenler, çünküler, amalar, aslındalar... Kendimle bile konuşmadığım zamanlar.
O zamalarda gittim bu güzellik salonuna. Salonun sahibi arkadaşımın arkadaşı. Klasik bir tanışma gibi başlamışken, 5. dakikasında kendi özel tanışmasına dönüşüverdi. Sıcacık bir gülüşle tanıştık Yasemin'le. Arkadaşımın arkadaşı, benim de arkadaşım oluverdi 5. dakikada.
Ben kendimi açmasamda hisseden biri vardı karşımda. Yasemin bir REIKI MASTER. Bazı insanlar vardır. Hayatınıza girmelerinin de, çıkmalarının da sebebi vardır! Yasemin de böyle biriydi benim için. O gün tanışmamızın, arkadaş olmamızın bir nedeni vardı. Doğum günümden 1 hafta önceydi. 27 Yaşımın hediyesiydi.
Hayatım kıymetlimdir, içini açmam kimselere kolay kolay... Ama bu kontrolsüz tanışma, arkadaş olma yine kontrolsüzce beni bambaşka bir yolla kesiştirdi. REIKI! Doğum günümden bir hafta sonra REIKI' ye başlamaya karar verdim.
Evrenin bana hediyesini kabul ettim. Bir dönüşümün içindeyim şimdi. Süreci de genel hatlarıyla yazacağım. Bakalım sonunda nasıl bir BEN olacak.
Dönüşen Şeyda' ya "Yeni BEN" diyorum. Bugünümle ayırt edebilmek için.
Kendime söz vererek serüvene başlıyorum!
Bugünden sonra yapacağım her şeyi kendim için yapacağım.

to be continued...

1 yorum:

  1. canım benim beni hayatına sen davet ettin bende geldim, tesadüf yoktur hayatta. tekamül sürecimizde hayatımızdaki dersleri, tamamlayamadıklarımızı tamamlamak üzere hayatımıza birilerini davet ederiz ve ettiğimiz insanda mutlaka bizden birşeyler alacaktır. daima alıp veririz bu bir döngüdür. seninle birlikte bende neler değişiyor dönüşüyor bakıcaz:) hayatıma girdiğin için, bana öğreteceklerin için teşekkür ederim... sevgiler...

    YanıtlaSil